Stoiximan Super League

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η νέα επιστολή Ιβάν Σαββίδη στη Λίγκα για τα 5 εκατ.

Έπειτα από τη χθεσινή εντυπωσιακή ρελάνς με την προσφορά διετούς συμβολαίου ύψους 5 εκατ. ευρώ για τη χορηγία της Super League, ο Ιβάν Σαββίδης επανήλθε σήμερα με νέα επιστολή του προς τη Λίγκα.

Σε αυτήν παρακάμπτει και τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί μεταξύ της Λίγκας και των άλλων εταιρειών που είχαν καταθέσει πρόταση για το πρωτάθλημα, δηλαδή του ΟΠΑΠ (όπου συμμετέχει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης) και της Alter Ego (ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη).

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζει ότι το ποσόν των 5 εκατ. ευρώ που δίνει η Dimera Media ισχύει ανεξάρτητα από την αποδοχή ή όχι μίας ή και περισσότερων (!) εκ των 43 χορηγικών παροχών που έχει ζητήσει στο πλαίσιο της προσφοράς της!

Τα σχετικά προβλήματα που προέκυψαν αναφορικά με τις προτάσεις του ΟΠΑΠ και της Alter Ego έχουν να κάνουν με τις δεσμεύσεις της Λίγκας απέναντι στον βασικό χορηγό της, τη Forthnet-Nova, αλλά και ομάδων απέναντι σε δικούς τους σπόνσορες.

Μάλιστα, την περασμένη Τρίτη η Λίγκα ενημέρωσε εγγράφως την εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη ότι ορισμένα σημεία της πρότασής της προσκρούουν στην τρέχουσα σύμβαση με τη Forthnet και δημιουργούν ζήτημα ως προς την αποδοχή της.

Γι’ αυτό απηύθυνε το εξής ερώτημα στην Alter Ego: «Η προσφορά σας εξακολουθεί να ισχύει μετά από αυτήν την ενημέρωση;». Η απάντηση που φέρεται να έλαβε η Λίγκα από την εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν ότι «θα σας γνωστοποιήσουμε εντός των επόμενων ημερών αν ισχύει ή όχι η προσφορά μας». Κάτι που δεν έχει συμβεί έως τώρα.

Όμως, η Dimera Media φρόντισε να ξεπεράσει με συνοπτικές διαδικασίες αυτό το εμπόδιο. Η εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη αποσαφήνισε λοιπόν σήμερα μέσω επιστολής της προς τη Λίγκα ότι «η πρότασή μας ως προς το οικονομικό σκέλος (5 εκατ.) θα εξακολουθήσει να ισχύει» ακόμα κι αν χρειαστεί να παραλειφθούν κάποιοι όροι της λόγω Forthnet ή αν εμφανιστούν ομάδες που δεν εγκρίνουν ορισμένες εκ των χορηγικών παροχών που ζητούνται.

Κίνηση που αναμφίβολα δίνει σημαντικούς πόντους στην πλευρά Σαββίδη, η οποία δείχνει την αποφασιστικότητά της να κλείσει το deal, κερδίζοντας τον ανταγωνισμό (ΟΠΑΠ και Alter Ego).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x