Ισπανία

Αποκάλυψη: Οι λόγοι που διώχνουν τον Κριστιάνο από τη Ρεάλ και η επιθυμία επιστροφής στη Γιουνάιτεντ

Σαν βόμβα έπεσε στη Μαδρίτη η είδηση ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αποφασισμένος να φύγει από τη Ρεάλ.

Σύμφωνα με τη «Marca», ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι εξοργισμένος από τη στάση της ισπανικής δικαιοσύνης απέναντί του έπειτα από τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν εναντίον του για φοροδιαφυγή ύψους 14,7 εκατ. ευρώ.

Επίσης, είναι έντονα δυσαρεστημένος με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού εκτιμά ότι δεν τον υπερασπίστηκε σε αυτήν την ιστορία.

Η διοίκηση της Ρεάλ προσπαθεί τις τελευταίες ημέρες να ηρεμήσει τον Κριστιάνο και να τον πείσει να ανακαλέσει την απόφαση αποχώρησης από το Μπερναμπέου. Αλλά ο Πορτογάλος δείχνει μέχρι στιγμής αμετάπειστος, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι δεν βρίσκεται εν θερμώ!

Από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή τονίζεται πως δεν πρόκειται για μία παρόρμηση της στιγμής, αλλά για μία μελετημένη απόφαση που βασίζεται σε σοβαρά επιχειρήματα τα οποία έχουν σωρευτεί σε βάθος χρόνου.

Πάντα σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Marca», η υπομονή του Κριστιάνο έχει εξαντληθεί σε σημείο να μην συζητάει καν το σενάριο να επιστρέψει στην Ισπανία!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πιστεύει ότι θίγεται ανεπανόρθωτα με τις κατηγορίες περί φοροδιαφυγής 14,7 εκατ. και υποστηρίζει ότι δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για το θέμα που προέκυψε με την εφορία. Ο Κριστιάνο ισχυρίζεται ότι από τη δική του πλευρά έχει ακολουθήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες και είναι έξαλλος με τη σπίλωση που θεωρεί ότι υφίστανται η τιμή και η προσωπικότητά του.

Η «Marca» γράφει πως αυτό το διάστημα ο Πορτογάλος είναι πολύ αναστατωμένος και δεν θέλει ούτε να ακούει για Ισπανία.

Παρά τη δήλωση της Ρεάλ Μαδρίτης ότι είναι «πεπεισμένη για την αθωότητα του Ρονάλντο», ο ποδοσφαιριστής θεωρεί ότι δεν έχει λάβει επαρκή στήριξη από τη διοίκηση και νιώθει «εγκαταλελειμμένος και αβοήθητος» από τον σύλλογο!

Ο Κριστιάνο εκτιμά πως δεν πρόκειται για ένα προσωπικό του θέμα, αλλά για ένα ζήτημα που αφορά κυρίως τη Ρεάλ Μαδρίτης την οποία ουσιαστικά κατηγορεί για κακοδιαχείριση!

«Έπειτα από την αλλαγή του “νόμου Μπέκαμ” υπήρξε μία δέσμευση ώστε ένα μέρος των αποδοχών να φορολογείται με διαφορετικό τρόπο», δήλωσε στο Radio Marca o Νούνο Λουζ, ο οποίος θεωρείται άνθρωπος που γνωρίζει τις απόψεις του Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ υποστηρίζει ότι κατηγορείται άδικα και είναι πληγωμένος από τη συμπεριφορά της ισπανικής δικαιοσύνης απέναντί του, αφού πιστεύει ότι τον θίγει και προσβάλλει βαρύτατα τη δημόσια εικόνα του τη στιγμή που εκείνος έχει προσφερθεί αυτοβούλως να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν προέκυψε από την αλλαγή της διαδικασίας για την πληρωμή φόρων.

Την ώρα που μιλάμε ο Κριστιάνο έχει ήδη δώσει εντολή στον ατζέντη του να του βρει ομάδα, παρότι στη Μαδρίτη περνούσε μέχρι πριν από λίγες ημέρες την καλύτερη περίοδό του και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο (με τον γιο και τη νέα σύντροφό του).

Η «Marca» γράφει ότι ο Κριστιάνο έχει ως βασική προτεραιότητα την επιστροφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σενάριο που θεωρεί πιθανό!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x