Stoiximan Super League

Αποκάλυψη: Σήμερα η διυπουργική για το γήπεδο στο Γουδή

Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94.6, στις 13:00 είναι προγραμματισμένη η διυπουργική της Κυβέρνησης στην οποία θα συζητηθεί μεταξύ άλλων το θέμα της ανάπλασης στο Γουδή.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας, η διυπουργική της Κυβέρνησης που περίμεναν στον Παναθηναϊκό θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι, στις 13:00.

Εκεί θα συζητηθεί η ανάπλαση της Αθήνας, το σχέδιο «Νέα Αθήνα», και θα γίνει μεταξύ άλλων συζήτηση και για το θέμα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή.

Παρόντες θα είναι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, και φυσικά ο υφ. Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Στην διυπουργική θα συζητηθεί το σχέδιο για την ανάπλαση της Αθήνας και το πρότζεκτ που θέλει να τρέξει η κυβέρνηση, ενώ μέσα σε αυτό περιλαμβάνεται και το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Ο Αλέξης Τσίπρας και οι αρμόδιοι υπουργοί θα συζητήσουν για τις κινήσεις που απαιτούνται για το νέο γήπεδο των «πρασίνων» στο Γουδή, πιθανότατα θα συζητηθεί η σύσταση των επιτροπών, ώστε να προχωρήσει το πρότζεκτ και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν ευχάριστα νέα για τους φίλους του «τριφυλλιού».

Αυτή τη στιγμή τα μηνύματα είναι θετικά και στον Παναθηναϊκό περίμεναν εδώ και αρκετό καιρό τις συγκεκριμένες εξελίξεις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x