Stoiximan Super League

Αποκάλυψη ΣΠΟΡ FM 94,6: Ο Nαχουέλ κλείνει στον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 94,6 και του sport-fm.gr αυτός είναι ο εξτρέμ που κλείνει ο Ολυμπιακός!

UPDATE: Ο Ολυμπιακός επιβεβαιώνει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΣΠΟΡ FM 94,6 και του sportfm.gr για τον Ναχουέλ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

Στην εκπνοή της μεταγραφικής σεζόν ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να χτυπήσει... Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 94,6 και του sportfm.gr τις τελευταίες ώρες υπάρχουν σενάρια από την Ισπανία σύμφωνα με τα οποία ο Ματίας Ναχουέλ Λέιβα είναι ο εξτρέμ που κλείνουν οι ερυθρόλευκοι.

Ο Ναχουέλ είναι 21 ετών, γεννημένος στη Ροζάριο της Αργεντινής, κάτοχος όμως ισπανικού διαβατηρίου.

Από αρκετά μικρός σε ηλικία ανήκει στη Βιγιαρεάλ της οποίας ήταν μέλος των ομάδων των ακαδημιών της. Τη σεζόν 2014 αγωνίστηκε στην πρώτη της ομάδα έχοντας 25 παιχνίδια.

Το 2016 δόθηκε δανεικός στη Μπέτις στην οποία παρέμεινε μέχρι και το 2018. Πλέον το όνομά του φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε ότι οι ερυθρόλευκοι αναζητούσαν έναν ακόμη εξτρέμ. Αν και υπήρχε έντονη κινητικότητα όλες τις προηγούμενες ημέρες, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να πραγματοποιήσει μια μεγάλη μεταγραφή μέχρι και αργά το βράδυ της Παρασκευή δεν είχε υπάρξει κάποια εξέλιξη στο θέμα.

Ωστόσο οι Πειραιώτες δεν είχαν αφήσει το θέμα και συνέχιζαν την προσπάθεια για την απόκτηση ενός παίκτη που θα έρθει να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας στα άκρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x