Stoiximan Super League

Αποκάλυψη ΣΠΟΡ FM: Ο Βασιλειάδης στέλνει και Γιώργο Σαββίδη στον εισαγγελέα για το Instagram

Μετά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, στέλνει φάκελο στον αθλητικό εισαγγελέα και για τα προκλητικά ποσταρίσματα του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram.

Αποφασισμένος να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο για τις εμπρηστικές και προκλητικές δημοσιεύσεις των παραγόντων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Μετά τον φάκελο που έστειλε στον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου για τις δημοσιεύσεις και τα σχόλια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο instagram, ο Γιώργος Βασιλειάδης, παραπέμπει και τον Γιώργο Σαββίδη για όσα αναφέρει κατά καιρούς στους λογαριασμούς του, τα οποία προκαλούν και δημιουργούν κλίμα.

Όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης, ο υφυπουργός αθλητισμού έχει ήδη στείλει πλήρη φάκελο αναφοράς στον εισαγγελέα Σιμιτζόγλου για τις αναρτήσεις του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ.

O κ. Βασιλειάδης φέρεται να έχει πράξει το ίδιο και σε άλλες περιπτώσεις το τελευταίο διάστημα, σχετικά με δηλώσεις ή αναρτήσεις στελεχών ομάδων μέσω των social media που θεωρεί ο ίδιος πως δημιουργούν κλίμα.

Έτσι δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα μαζικές κλήσεις σε απολογία ή διώξεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x