Stoiximan Super League

Αποκάλυψη ΣΠΟΡ FM: Ο Σιμιτζόγλου δεν ασκεί άμεσα διώξεις

Όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για το Ολυμπιακός-Πλατανιάς είναι χρονοβόρα, κάτι που σημαίνει ότι η βαθμολογία του πρωταθλήματος δεν μπορεί παρά να επικυρωθεί.

Όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 o Κυριάκος Θωμαίδης, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, που έχει αναλάβει την υπόθεση των καταγγελιών του αγώνα Ολυμπιακός-Πλατανιάς για ξυλοδαρμούς και βιαιότητες, θα περιμένει την ολοκλήρωση της έρευνας από την πλευρά του προανακριτικού υπαλλήλου του πταισματοδίκη Χανίων.

Αφού λοιπόν ολοκληρωθούν οι καταθέσεις τότε ο πταισματοδίκης Χανίων θα διαβιβάσει όπως έχει υποχρέωση, τον φάκελο με τις καταθέσεις στην αθλητική εισαγγελέα Πειραιά, κ. Μουσoύρη. Ο κ. Σιμιτζόγλου δικαιούται να παραλάβει τον φάκελο από την κ. Μουσούρη που θα έχει αποφανθεί στο μεταξύ επί των καταγγελιών των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι περιμένοντας την ολοκλήρωση της δικογραφίας (όπως έχει υποχρέωση να κάνει ο κ. Σιμιτζόγλου) θα έχουν ήδη παρέλθει οι ημερομηνίες και η βαθμολογία του πρωταθλήματος δεν μπορεί παρά να επικυρωθεί. Έτσι προφανώς θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ.

Ο κ. Σιμιτζόγλου κινείται ακριβώς όπως κινείται στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» όπου περιμένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία του βουλεύματος για το αν θα παραπεμφθούν σε δίκη οι κατηγορούμενοι και μετά θα κινηθεί στο πειθαρχικό κομμάτι.

Όλα αυτά δείχνουν το πόσο χρονοβόρα είναι αυτή η διαδικασία και πως η βαθμολογία του πρωταθλήματος αναμένεται τελικά να επικυρωθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x