Stoiximan Super League

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΠΟΡ FM: Τελευταία στιγμή πείστηκε ο Παπαθανασάκης να κατατεθεί ο φάκελος του Ηρακλή!

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν στον ιστορικό Ηρακλή. Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Ζαχαριάδης, ο Παπαθανασάκης πείστηκε μόλις πριν από λίγο να κατατεθεί ο φάκελος της ομάδας, καθώς το θεωρούσε… δώρον άδωρον!

Είναι, πραγματικά, να λυπάται κανείς (ακόμη και οπαδός του να μην είσαι) με την κατάσταση στον Ηρακλή…

Είναι σε τόσο οριακό σημείο τα πράγματα, τη στιγμή, μάλιστα, που το ποδοσφαιρικό τμήμα κάνει τον υπέρ πάντων αγώνα, προκειμένου να σωθεί -μέσα στο γήπεδο- η ομάδα, που ο Σπύρος Παπαθανασάκης θεωρούσε περιττό ακόμη και να κατατεθεί ο φάκελος για την αδειοδότηση!

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Ζαχαριάδης στον ΣΠΟΡ FM, ο ιδιοκτήτης του «Γηραιού» πείστηκε μόλις το απόγευμα της Δευτέρας (3/3) να καταθέσει, τελικά, ο σύλλογος τον φάκελο στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, αφού πίστευε (και πιστεύει…) πως είναι… δώρον άδωρον! Πως ο φάκελος, δηλαδή, είναι τόσο ελλιπής, που ο Ηρακλής δεν θα πάρει την αδειοδότηση, όπως και να έχει!

Άνθρωποι, όμως, από το περιβάλλον του κ. Παπαθανασάκη τον έπεισαν, τελικά, να μην… πέσει αμαχητί η ομάδα, τη στιγμή, μάλιστα, που, χθες (2/3), πανηγύρισε μια τεράστια νίκη στην Κέρκυρα και ξαναμπήκε στο «κόλπο» της σωτηρίας, ενώ υποδέχεται τον Λεβαδειακό την Τετάρτη, σε ένα παιχνίδι-φωτιά!

Θυμίζουμε ότι: Αύριο (4/3), στις 12 το μεσημέρι, λήγει η διορία, των τριών ημερών, που έχει δοθεί στην ΠΑΕ, ώστε να τακτοποιήσει οφειλές ύψους 46.000 ευρώ στους πρώην ποδοσφαιριστές της, Μπουκουβάλα (32.000) και Λαδά (14.000), αλλιώς θα τιμωρηθεί με αφαίρεση 6 βαθμών (από τρεις για κάθε περίπτωση).

Όπως και στην περίπτωση Πουρτουλίδη, όμως, η διοίκηση θα έχει χρονικό περιθώριο κάποιων ημερών (πιθανότατα ως τις 12 του μήνα), προκειμένου να βρει τα λεφτά και να πάρει πίσω τους βαθμούς… Το θέμα, είναι, ωστόσο, ότι… δεν είναι μόνο αυτά! Ο Ηρακλής έχει «ανοιχτές» 13 υποθέσεις(!) και χρειάζεται άμεσα 300-400 χιλιάδες ευρώ, για να τις κλείσει. Ενδεικτικά, μόνο σε ΙΚΑ και εφορία χρωστάει, περίπου, 120 χιλιάδες ευρώ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x