Stoiximan Super League

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΠΟΡ FM: Τίποτα μεμπτό δεν είδε η αστυνομία στο Ολυμπιακός-Πλατανιάς

Καμία επιλήψιμη πράξη δεν εντόπισαν οι αξιωματούχοι του αγώνα και η αστυνομία στο Ολυμπιακός-Πλατανιάς. Τρεις γραμμές η έκθεση, χρειάζεται καταγγελία των Χανιωτών για να κινδυνεύσουν οι Πειραιώτες.

Περιεχόμενο που δεν επιτρέπει στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να ασκήσει δίωξη στον Ολυμπιακό έχουν οι εκθέσεις των αξιωματούχων και των Αρχών για το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Έφεσης της Τρίτης», το φύλλο αγώνα δεν αναφέρει τίποτα για τις βιαιοπραγίες στο ημίχρονο που έχουν καταγγελθεί από τους φιλοξενούμενους.

Παράλληλα, ο παρατηρητής στην έκθεσή του έχει κάνει λόγο απλώς για «απώθηση» η οποία, όπως αναφέρεται, σταμάτησε με παρέμβαση της αστυνομίας.

Το περίεργο ωστόσο είναι ότι η Αστυνομία στη δική της έκθεση δεν αναφέρει τίποτα σχετικό, ενώ στις τρεις μόλις γραμμές του περιεχομένου της καταγράφονται απλώς τέσσερις πυρσοί που άναψαν στις εξέδρες.

Κατόπιν όλων αυτών, είναι σαφές ότι ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου δεν έχει το δικαίωμα να ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον Ολυμπιακό. Ο μόνος τρόπος λοιπόν για να συμβεί αυτό είναι να γίνει έγγραφή καταγγελία είτε από παίκτες, είτε από τη διοίκηση του Πλατανιά για όσα ισχυρίζονται ότι συνέβησαν στα αποδυτήρια.

Γεγονότα πάντως για τα οποία ήδη έχει μιλήσει δημοσίως ο Χρήστος Καρυπίδης, αλλά και ο πρόεδρος της χανιώτικης ΠΑΕ, Μανώλης Μαθιουλάκης σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x