Stoiximan Super League

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΠΟΡ FM: Τον Ψυχομάνη προτείνει για αρχιδιαιτητή ο Κουτσοκούμνης!

Γιώργος Ψυχομάνης, ο «εκλεκτός»! Όπως αποκάλυψε ο Κ. Θωμαΐδης στην «Έφεση της Τρίτης» του ΣΠΟΡ FM, o κ. Κουτσοκούμνης έχει προτείνει τον 59χρονο, πρώην διεθνή ρέφερι, για τη θέση του αρχιδιαιτητή!

Και το όνομα αυτού… Γιώργος Ψυχομάνης!

Όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης, στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης», στον ΣΠΟΡ FM, ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έχει προτείνει για τη θέση του αρχιδιαιτητή τον παλιό, διεθνή ρέφερι, το όνομα του οποίου, θυμίζουμε, είχε ακουστεί και το καλοκαίρι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, του έχει γίνει ήδη η σχετική πρόταση, την οποία έχει, κιόλας -ανεπίσημα- αποδεχθεί!

Στα 59 του, πια, ο κ. Ψυχομάνης έχει το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει άριστα τη συγκεκριμένη θέση, μιας και είχε θητεύσει ξανά ως αρχιδιαιτητής, την περίοδο 2006-2009, επί προεδρίας του Βασίλη Γκαγκάτση, μέχρι που τον απέπεμψε ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

Πρόκειται, φυσικά, για έναν άνθρωπο με απήχηση, αποδοχή και με πολύ μεγάλη εμπειρία (από τους μακροβιότερους στο εν λόγω πόστο), για να αναλάβει την… ηλεκτρική καρέκλα του επικεφαλής της διαιτησίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x