Stoiximan Super League

Αποκάλυψη: Τα λεφτά και η άφιξη του Ιμπάρμπο

Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Ντι Μάρτζιο επιβεβαιώνει πως ο Βίκτορ Ιμπάρμπο ντύνεται στα πράσινα και αποκαλύπτει πόσο θα στοιχίσει στον Παναθηναϊκό και πότε ακριβώς έρχεται Ελλάδα.

Με την φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Βίκτορ Ιμπάρμπο, καθώς μετά τα όσα μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, ήρθε και η επιβεβαίωση από τον πάντα έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Αφού λοιπόν τονίζει πως ο Κολομβιανός φορ θα πρέπει ήδη να θεωρείται παίκτης του τριφυλλιού, στη συνέχεια δίνει λεπτομέρειες για το σπουδαίο deal που έκλεισε η ελληνική ομάδα.

Αναφέρεται πως ο μονοετής δανεισμός του Λατινοαμερικάνου επιθετικού θα στοιχίσει στον Παναθηναϊκό 1 εκατ. ευρώ (δείγμα της οικονομικής υπέρβασης που έγινε), ενώ για το επόμενο καλοκαίρι προβλέπεται οψιόν αγοράς στα 6 εκατ. ευρώ, την ώρα που έχουν συμπεριληφθεί και μπόνους, τα οποία θα ενεργοποιηθούν ανάλογα με την πορεία του συλλόγου στο Europa League.

Από ‘κει και πέρα, ο Ντι Μάρτζιο αποκαλύπτει και το πότε θα βρίσκεται στην χώρα μας ο Ιμπάρμπο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο διεθνής φορ αναμένεται στην Ελλάδα είτε την Τετάρτη (22/6), είτε την Πέμπτη (23/6), προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Τέλος, γίνεται γνωστό πως στο σημερινό ραντεβού –όπου κλείδωσε η μεταγραφή Ιμπάρμπο στον Παναθηναϊκό- παρόντες δεν ήταν μόνο ο Αντρέα Στραματσόνι και ο πρόεδρος της Κάλιαρι, Τομάσο Τζιουλίνι, αλλά και ο αθλητικός διευθυντής των Ιταλών, Στέφανο Καποζούκα, όπως και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x