Stoiximan Super League

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μηνάς Λυσάνδρου υποψήφιος για την προεδρία της Super League!

Τον προεδρικό θώκο της Super League θα διεκδικήσει την Τρίτη ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ. Πάει για κοινής αποδοχής!

Ο κύβος ερρίφθη και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sport-fm.gr, ο Μηνάς Λυσάνδρου θα διεκδικήσει στις εκλογές της προσεχούς Τρίτης την προεδρία της διοργανώτρια αρχής του πρώτου τη τάξει επαγγελματικού πρωταθλήματος!

Από την Τετάρτη όποτε και ο Βαγγέλης Μπαταγιαννης υπέβαλε την παραίτησή του, μεταξύ των ΠΑΕ υπήρξαν διεργασίες προς αναζήτηση διάδοχης κατάστασης.

Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών, έβλεπαν στο πρόσωπο του αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ την καταλληλότερη επιλογή, μιας και ο Μηνάς Λυσάνδρου θεωρείται από τον ποδοσφαιρικό κόσμο ο πλέον ανερχόμενος παράγοντας, με οξυδέρκεια, ικανοτητες, ιδέες και κυριως διάθεση για κινησεις που θα οδηγήσουν στον εκσυγχρονισμό.

Εκτός από τις πολλές προτάσεις που δέχτηκε, σημαντική παράμετρος ήταν να δοθεί το οκέι για την υποψηφιότητά του και από την ΑΕΚ, πράγμα που σύμφωνα με πληροφορίες έγινε το βράδυ της Πέμπτης.

Κατά συνέπεια, η υποψηφιότητα Λυσάνδρου έχει "κλειδώσει" και απομένει να δούμε αν θα υπάρξει έτερη υποψηφιότητα.

Ωστόσο, όλα δείχνουν πλέον, ότι το κορυφαίο στέλεχος της ΑΕΚ θα είναι κοινής αποδοχής και θα κατέβει χωρίς αντίπαλο.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι η θητεία του νέου προέδρου της Super League θα είναι ως το καλοκαίρι του 2020.

Άρης Ασβεστάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x