Stoiximan Super League

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ sportfm.gr: «Στο χέρι του Παναθηναϊκού να κλείσει η συμφωνία με Ζιλμπέρτο»!

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ζιλμπέρτο Σίλβα, Πάολο Βιλιένα, μιλάει στο sportfm.gr, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Βραζιλιάνος είναι κοντά στο να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στο «τριφύλλι».

Του Διονύση Δεσύλλα

Ολο και πιο κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, αλλά από το πόστο του τεχνικού διευθυντή είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, έπειτα από συνεχείς διαπραγματεύσεις που έχει το τελευταίο διάστημα με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει επιμείνει τις τελευταίες 10 μέρες και φαίνεται πως οι πιθανότητες, τώρα πια, είναι υπέρ του να αναλάβει τη θέση στο «τριφύλλι» ο Βραζιλιάνος, που φόρεσε με επιτυχία τη φανέλα της ομάδας το διάστημα 2008 - 2011.

O υπεύθυνος επικοινωνίας του Ζιλμπέρτο, Πάολο Βιλιένα , μίλησε στο sportfm.gr, ξεκαθαρίζοντας ότι οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια!

«Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Τίποτε δεν είναι επίσημο, αλλά αναμφίβολα τα πράγματα πάνε καλά για τις δυο πλευρές», είπε, αρχικά, ο Βιλιένα για να προσθέσει: «Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι οτι οι συζητήσεις μεταξύ του Ζιλμπέρτο και του Παναθηναϊκού είναι σε προχωρημένο στάδιο. Μπορώ να πω ότι έχουμε μπει στη φάση της συζήτησης των λεπτομερειών. Υπάρχουν ακόμη κάποιες λεπτομέρειες. Κάποιες εκκρεμότητες και αυτή τη στιγμή ο Ζιλμπέρτο είναι κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού να κλείσει η συμφωνία».

Πρέπει να τονιστεί ότι είναι η πρώτη φορά που η πλευρά του Ζιλμπέρτο μιλάει για το θέμα! Ολες τις προηγούμενες αρνούταν το παραμικρό. Ολα δείχνουν, λοιπόν, ότι, εκτός απροόπτου, βαδίζουμε σε συμφωνία και η μεγάλη επιστροφή του Ζιλμπέρτο Σίλβα στον Παναθηναϊκό είναι πιο κοντά από ποτέ. Αν όλα πάνε καλά, ο Βραζιλιάνος θα αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή και μαζί με τον Αντρέα Στραματσόνι, θα σχεδιάσουν την ομάδα της νέας χρονιάς, με στόχο την επιστροφή της στις επιτυχίες, εντός και εκτός συνόρων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x