Stoiximan Super League

Απολαυστικός Βαρούχας: «Είσαι διαιτητής και παίζεις όλη την ώρα με το Facebook; Είναι δυνατόν;»

Μοναδικές ατάκες από τον Παναγιώτη Βαρούχα. Ο καθηγητής διαιτησίας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 άσκησε κριτική για τη σοβαρότητα που δεν δείχνουν ορισμένοι διαιτητές.

Έντονη κριτική στους διαιτητές και τη σοβαρότητα την οποία επιδεικνύουν στο γήπεδο ακόμη και μέσω της χρήσης των social media άσκησε ο Παναγιώτης Βαρούχας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο διαιτητής που παίζει στη Σούπερ Λίγκα και θέλει να κάνει καριέρα πρέπει να κάνει και έρευνα. Να βλέπει τις ομάδες να ξέρει ο κάθε παίκτης πως παίζει. Όταν ασχολείσαι με κάτι θα πρέπει να ασχολείσαι ενεργά και σταθερά. Εγώ τώρα βλέπω κάτι διαιτητές που έχει η κοπέλα τους το facebook και γράφει περιστατικά για το γήπεδο και το παιχνίδι. Εντάξει... Κάτσε μισό λεπτό. Είσαι διαιτητής και παίρνεις την κοπέλα σου στο γήπεδο; Και τι είναι αυτό; Σχολιάζεις τα γεγονότα του γηπέδου στο facebook. Είναι δυνατόν;», ανέφερε και συνέχισε:

«Έχω έναν φίλο που είναι δημόσιο πρόσωπο και παίζει όλη την ώρα με το Facebook. Στην προκειμένη περίπτωση, είσαι διαιτητής και έχεις την κοπέλα σου μαζί, βγάζεις φωτογραφίες από το παιχνίδι και τις δημοσιεύει η κοπέλα σου; Τι είναι αυτά; Δεν έχουν καταλάβει που βρίσκονται αυτοί. Είπαμε να είσαι οικείος, φιλικός αλλά δεν είναι δυνατόν να παίζεις με τέτοια πράγματα. Ή είσαι διαιτητής ή δεν είσαι. Αν δεν μπορείς να πας σπίτι σου. Και παίξε εκεί με το facebook, με την κοπέλα σου, με τον σκύλο σου», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x