Stoiximan Super League

Απόλλων: «Η Λαμία είναι πλέον μια δύναμη του ποδοσφαίρου»

Με μια άκρως ειρωνική θέση μετά την λήξη της αναμέτρησης με την Λαμία, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης θέλησε να εκφράσει την διαμαρτυρία της για την διαιτησία του Δημήτρη Στυλιαρά.

Έξαλλοι με την διαιτησία του Δημήτρη Στυλιαρά ήταν άπαντες στον Απόλλωνα Σμύρνης μετά το τέλος του ματς με την Λαμία.

Οι κυανόλευκοι διαμαρτύρονται για την μη αποβολή του Παντελιάδη στο 57ο λεπτό όταν και θεωρούν ότι έπρεπε ο διαιτητής να του δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ υποστηρίζουν πως είχαν απέναντί τους μια εχθρική διαιτησία που βοήθησε τους Φθιτωτούς.

Κάπως έτσι, λίγο μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση του Απόλλωνα τοποθετήθηκε μέσω επίσημη θέση της, η οποία περιέχει... μπόλικη δόση ειρωνίας.

«Ως ΠΑΕ Απόλλων θεωρούμε πως η Λαμία είναι πλέον μια δύναμη του ποδοσφαίρου και πρέπει όλοι να ευχυθούμε να παραμείνει στην κατηγορία»
, αναφέρει η θέση της .

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τέλος του αγώνα, οι άνθρωποι του Απόλλωνα και κυρίως ο Έκτορας Μονεμβασιώτης και ο Γιώργος Κασναφέρης διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητικό τρίο και κυρίως στον Δημήτρη Στυλιαρά, τον οποίο θεώρησαν υπαίτιο για το γεγονός ότι η ομάδα τους δεν έφτασε στη νίκη κόντρα στην Λαμία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x