Γερμανία

Απολογείται για την φοροδιαφυγή ο Τσάμπι Αλόνσο

Κατάθεση ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου της Μαδρίτης θα δώσει στις 5 Μαΐου ο Τσάμπι Αλόνσο, με αφορμή τη δίωξη εις βάρος του για παρατυπίες στις φορολογικές του υποχρεώσεις.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση της φορολογικής απάτης, για την οποία κατηγορείται ο Τσάμπι Αλόνσο.

Στις 5 Μαΐου, δύο μέρες μετά τον επαναληπτικό ημιτελικό με την Ατλέτικο για το Champions League, ο Ισπανός χαφ θα βρεθεί στην Μαδρίτη προκειμένου να καταθέσει ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου σχετικά με την υπόθεση φορολογικής απάτης.

Ο 34χρονος αμυντικός μέσος της Μπάγερν Μονάχου, κατηγορείται μαζί με τους συμβούλους του για την μεταφορά των δικαιωμάτων της εικόνας του σε εταιρίες της Μαδέιρα (ομάδα νήσων στον Ατλαντικό ωκεανό που ανήκουν στην Πορτογαλία), όπου η φορολογία ανέρχεται μόλις στο 4% σε σχέση με το 25% της Ισπανίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως δύο σύμβουλοί του, εκ των οποίων ο ένας είναι ο δικηγόρος του, Ιβάν Ζαλντούα, Αθκουενέγα, φέρεται να εμπλέκονται και ερευνούνται σχετικά με την υπόθεση των offshore εταιριών στον Παναμά.

Σύμφωνα με την «El Confidencial», ο Τσάμπι Αλόνσο θα υπερασπιστεί την αθωότητα του ενώπιον του εισαγγελέα Χοσέ Χαβιέρ Πόλο και δεν θα προχωρήσει σε διακανονισμό, όπως είχε κάνει προ μηνών ο επίσης κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή, Χαβιέρ Μασεράνο.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x