Stoiximan Super League

Απολογήθηκαν και περιμένουν

Γιώργος Σπανός και Γιάννης Αγγελόπουλος ολοκλήρωσαν τις απολογίες τους στον ειδικό ανακριτή για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και αναμένουν αν θα τους επιβληθούν περιοριστικά μέτρα.

Εν αναμονή της απόφασης που θα λάβουν από κοινού εισαγγελέας και ειδικός ανακριτής διαφθοράς για το αν θα τους επιβληθούν περιοριστικά μέτρα είναι οι Γιώργος Σπανός και Γιάννης Αγγελόπουλος. Ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου απολογήθηκαν το μεσημέρι στον Γιώργο Ανδρεάδη για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες δωροδοκίες και δωροληψίας.

Νωρίτερα είχαν καταθέσει ως μάρτυρες ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Πίτου Γκαρσία, αλλά και ο άλλοτε βοηθός του Ρικάρντο Σα Πίντο, Σωτήρης Ρούσης.

Υπενθυμίζεται πως ο Αργεντινός μέσος και άλλοι τρεις συμπαίκτες του (Ναπολεόνι, Κατσουράνης, Κυβρακίδης) δεν είχαν παίξει βασικοί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο Τάκης Φύσσας, ο τότε προπονητής του Ατρομήτου, Ρικάρντο Σα Πίντο, δεν τους έβαλε να παίξουν ύστερα από εντολή παραγόντων της ομάδας. Χθες έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Σπανός κατέθεσε μήνυση στον Τάκη Φύσσα, για την κατάθεση του αυτή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x