Αγγλία

Απολογήθηκε για το «like» ο Τσάμπερλεν

Στη διαδικτυακή του γκάφα μετά την αναμέτρηση του «Στάμφορντ Μπριτζ» απέναντι στην Τσέλσι αναφέρθηκε μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στο «Sky Sports» ο Άλεξ Τσάμπερλεν.

Ο 23χρονος άσος της Άρσεναλ αντέδρασε …θετικά σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter από ομάδα φιλάθλων που ονειρεύεται την απομάκρυνση του Αρσέν Βενγκέρ από τον πάγκο των «κανονιέρηδων» και στη συνέχεια ακύρωσε τη …δήλωση αρεσκείας του αντιλαμβανόμενος το χαμό που επρόκειτο να ακολουθήσει.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε πως το περιστατικό θεωρείται λήξαν αφού έχει ζητήσει ήδη συγγνώμη στον Αλσατό τεχνικό ο οποίος παραδόξως δεν γνώριζε τίποτα για το γεγονός.

«Πρόκειται για ένα ατυχές περιστατικό. Νομίζω ο κόσμος ξέρει τι χαρακτήρας είμαι και δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο από πρόθεση. Ο τίτλος της ανάρτησης στην οποία πάτησα like δεν ήταν ο ιδανικός και γι' αυτό ακύρωσα την ενέργειά μου. Δεν θα ξαναμπώ στο Twitter μετά από αγώνες. Μίλησα στον προπονητή και δεν είχε ιδέα για τι πράγμα του μιλούσα. Άκουσε τι ήθελα να του πω, δεν έδωσε περαιτέρω έκταση στο ζήτημα και προχωράμε».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x