Stoiximan Super League

Απολογήθηκε ο Παπαδόπουλος: «Λάθος που αντέδρασα έτσι, κι ας προκλήθηκα»

Στο επεισόδιο που συνέβη κατά το ημίχρονο της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό στα αποδυτήρια του γηπέδου αναφέρθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου.

Απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του στο ημίχρονο του ματς με τον Παναιτωλικό ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ομάδας του με 3-0, ο έμπειρος τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε πως τέτοιες συμπεριφορές δεν ταιριάζουν στον ίδιο και την ομάδα του και πως δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι, ακόμα και αν προκλήθηκε.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον αντίπαλο, αλλά κυρίως από την ομάδα μου, για ένα περιστατικό που έγινε στο ημίχρονο. Υπήρξε ένταση. Δεν είναι κάτι που εκφράζει την ομάδα μας και εμένα προσωπικά. Ήταν λάθος που αντέδρασα έτσι κι ας με προκάλεσε κάποιος άνθρωπος του Παναιτωλικού. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί δεν είναι κάτι που μας εκφράζει», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ενώ αναφερόμενος στο παιχνίδι, σημείωσε: «Είναι σημαντική η νίκη όμως δεν υπάρχουν «αν». Έχουμε δύσκολη συνέχεια και θα πρέπει να έχουμε το ίδιο καλές εμφανίσεις στην συνέχεια. Είχαμε ξεκάθαρο πλάνο από πίσω μας, την χαρακτηρίζει το καλό passing game και καθοριστικές στιγμές, πέραν της δικής μας εμφάνισης, ήταν η φάση του πέναλτι όπως και η αποβολή όπου αμέσως μετά ήρθε το δεύτερο γκολ. Για εμάς τελείωσε το παιχνίδι, έγινε ένα καλό ματς με καλό σκορ και με καλό ποδόσφαιρο όπως θέλουμε να παίζουμε ως ομάδα. Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι, ακόμα και στο 1-0 που μερικές φορές το άγχος που υπάρχει λόγω των τριών βαθμών, αναγκάζει τους παίκτες να γυρίσουν πίσω όμως το διαχεριστήκαμε άριστα. Τελείωσε το παιχνίδι, έχουμε ματς την Πέμπτη και σίγουρα μας δίνει ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση για την συνέχεια σε μια δύσκολη χρονιά όπως γνωρίζαμε από την αρχή. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Παράλληλα, ερωτηθείς για τη σημερινή εικόνα του ΟΦΗ, ο Παπαδόπουλος τόνισε: «Πιστεύω ότι και στο προηγούμενο παιχνίδι δεν ήμασταν κακοί. Σήμερα δεν είχαμε κενά διαστήματα στην απόδοση μας, πιέσαμε τους παίκτες να μην γυρίσουν πίσω γιατί αυτό το έχουμε κάνει ασυναίσθητα και το έχουμε πληρώσει. Για εμένα έχει να κάνει με την συγκέντρωση των παικτών και την αφοσίωση τους. Αυτό πήγε πολύ καλά σήμερα. Κάποια στιγμή πρέπει να πατήσουμε σε μια νίκη».

Ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και το ντεμπούτο του Ναμπί, για να απαντήσει: «Είναι ένας παίκτης που τον είδατε και εσείς, δίνει ποιότητα, καλά χτυπήματα και όσο βρει καλύτερο ρυθμό και τρεξίματα θα μας βοηθήσει περισσότερο».

Ακούστε όλα όσα είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x