Europa League

Απολογήθηκε στους οπαδούς ο Κούμαν

O Ρόναλντ Κούμαν προχώρησε σε δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου, σχετικά με την ήττα(3-0) και την κακή εμφάνιση κόντρα στην Αταλάντα για την πρώτη αγωνιστική του Europa League.

Δεν κρύφτηκε στις δηλώσεις του ο Ρόναλντ Κούμαν, για την κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του στο παιχνίδι ενάντια στην Αταλάντα για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν.
Η Έβερτον η οποία προερχόταν από βαριά ήττα (3-0) εντός έδρας από τη Τότεναμ για ματς της Premier League, συνέχισε τις κακές εμφανίσεις και στην Ευρώπη χάνοντας με κάτω τα χέρια από την Αταλάντα με το ίδιο σκορ, με τον Κούμαν να τονίζει τους λόγους για την κακή εμφάνιση.

Στον επίσημο λογαριασμό του στο « Instangram» ο Ολλανδός τεχνικός ανέφερε: « Κάναμε ένα πολύ άσχημο πρώτο ημίχρονο από όλες τις απόψεις, δεν είχαμε σωστή στάση στο παιχνίδι και για αυτό είμαι υπεύθυνος».

Επίσης στις δηλώσεις που έκανε στην συνέντευξη τύπου επισήμανε: « Είναι μεγάλο μάθημα το σημερινό, αν και πίστευα ότι αυτό έγινε μετά το τρίτο γκολ της Τότεναμ, αλλά εντάξει πρέπει να ρωτήσω τον εαυτό μου τι έκανα λάθος. Η διαφορά που είδα ανάμεσα στην ομάδα μου και την Αταλάντα είναι η πίστη, η εμπιστοσύνη αλλά και η επιθετικότητα και το πάθος.

Ενώ στο τέλος τόνισε ότι: « Έχουμε νέους παίκτες στην ομάδα οι οποίοι χρειάζονται χρόνο προσαρμογής» και συμπλήρωσε «μπορείτε να βρείτε περισσότερες δικαιολογίες, αλλά δεν μου αρέσει αυτό, μου αρέσει να είμαι ρεαλιστής.

Επιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x