Stoiximan Super League

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Κάναντι στον Ατρόμητο

Την ικανοποίησή του για την εικόνα που είχαν στο ματς με τη Λαμία εξέφρασε ο Νταμίρ Κάναντι στους παίκτες της ομάδας του.

Χαμόγελα στο Περιστέρι έπειτα από καιρό, αφού ο Νταμίρ Κάναντι και οι παίκτες του είδαν με απόλυτη ικανοποίηση τους κόπους τους από το καλοκαίρι να ανταμείβονται με την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, αφήνοντας πίσω τις ισοπαλίες των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών.

Στη σημερινή προπόνηση, ο Αυστριακός τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίησή του για την απόδοσή τους και την αγωνιστική τους διάθεση κατά τη διάρκεια και των 90 λεπτών με τη Λαμία, ωστόσο τους εξήγησε ότι υπάρχει δυνατότητα για βελτίωση.

Παράλληλα, θέλησε να χαμηλώσει και τους τόνους, καθώς τους υπενθύμισε την πολύ δύσκολη συνέχεια, αρχής γενομένης από το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ερχόμενη αγωνιστική (1/10, 16:00), παιχνίδι στο οποίο οι Περιστεριώτες θα απαιτηθεί να αμυνθούν πολύ περισσότερο σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, αποθεραπείας και υδρομασάζ υπό τις οδηγίες του γυμναστή Γιώργου Πήδουλα ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν πάνω σε βαρύ πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και τεχνικής με τον γυμναστή Σωτήρη Ρούσση.

Για αύριο Δευτέρα έχει προγραμματιστεί ρεπό με την επιστροφή στις προπονήσεις να πραγματοποιείται την Τρίτη το απόγευμα (17:00).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x