Ελλάδα

Απολύθηκε για αδιανόητο λόγο ο Αλέκος Αλεξανδρής!

Μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτά και δη, στο τοπικό… Δείτε γιατί ο ΠΟ Ελασσόνας απέλυσε τον Αλέκο Αλεξανδρή από τον πάγκο του, καλώντας, μάλιστα, ΟΛΟΥΣ τους παίκτες σε απολογία!

Τρομερά πράγματα…

Το ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως, δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει!

Ο ΠΟ Ελασσόνας, λοιπόν, που αγωνίζεται στην 1η κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας, προχώρησε στη λύση της συνεργασίας του με τον Αλέκο Αλεξανδρή, ο οποίος καθόταν στον πάγκο της ομάδας από τον περασμένο Νοέμβριο.

Κάλεσε, δε, όλους τους παίκτες σε απολογία!

Ο λόγος;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση δεν είχε δώσει άδεια, για να γίνει, πριν λίγες μέρες, φιλικό παιχνίδι με την Καστορία! Οι ιθύνοντες, δηλαδή, είχαν αποφασίσει τη διακοπή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της ομάδας, εντολή, ωστόσο, στην οποία φαίνεται πως δεν… συμμορφώθηκαν ο Αλεξανδρής και οι πρώην, πλέον, παίκτες του!

Στην ανακοίνωση του ΠΟ Ελασσόνας, μάλιστα, αυτό αφήνει να εννοηθεί ο ίδιος ο σύλλογος!

«Η διοίκηση του Π.Ο.Ελασσόνας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέξη Αλεξανδρή. Τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Επίσης, καλούνται σε απολογία οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, που συμμετείχαν σε φιλικό αγώνα στην Καστοριά, διότι αγνόησαν απόφαση της διοίκησης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x