Γενικά

Απολύθηκε ο προπονητής των Μανιάτη και Τζαβέλλα!

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Αλάνιασπορ, καθώς η ομάδα στην οποία αγωνίζονται οι Γιάννης Μανιάτης και Γιώργος Τζαβέλλας αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Σάφετ Σούσιτς.

«Ακέφαλη» έμεινε η Αλάνιασπορ.

Η ομάδα που αγωνίζονται οι Γιάννης Μανιάτης και Γιώργος Τζαβέλλας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σάφετ Σούσιτς και έτσι βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Τουρκίας, οι λόγοι που οδήγησαν τις δύο πλευρές στο «διαζύγιο» δεν ήταν μόνο αγωνιστικοί, καθώς η ομάδα βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας, αγνοώντας τη νίκη τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, μετρώντας στο διάστημα αυτό τέσσερις ήττες. Αλλά, εκείνος που «έφαγε» τον Βόσνιο τεχνικό είναι το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Βάγκνερ Λοβ, με τον οποίο είχε μεγάλη κόντρα.

Ο Σούσιτς ανέλαβε τον πάγκο της Αλάνιασπορ τον Γενάρη του 2017, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2018. Το ονόματα των Τούντορ και Ακτζάι ήδη ακούγονται για την τουρκική ομάδα, αλλά το φαβορί τη δεδομένη χρονική στιγμή φέρεται να είναι ο Χαμζά Χαμζάογλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x