Ιταλία

Συμφώνησε με Μίλαν και γίνεται «βασιλιάς» ο Ντοναρούμα - Παίρνει μαζί τον αδερφό του από τον Αστέρα!

Για νέο… πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με τη Μίλαν συμφώνησε ο Τζίτζι Ντοναρούμα παρά το ότι μέχρι πρότινος ήταν κοντά στην έξοδο! Οι λεπτομέρειες του deal που αναμένεται προσεχώς να πάρει επίσημη μορφή.

Τα πάνω-κάτω στην υπόθεση του Τζίτζι Ντοναρούμα στη Μίλαν!

Όπως αναφέρει ο πάντα έγκυρος δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Ιταλός πορτιέρε και οι ροσονέρι έδωσαν τα χέρια για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους (κι όλα αυτά, την ώρα που μέχρι πριν δέκα μέρες οι δύο πλευρές ήταν μια… ανάδα από το διαζύγιο).

Ο νεαρός γκολκίπερ, λοιπόν, θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022, με τις ετήσιες απολαβές του να εκτινάσσονται στα 6 εκατ. ευρώ!

Παράλληλα, θα μπει ρήτρα αποδέσμευσης στα 100 εκατ. ευρώ, αν οι Μιλανέζοι εξασφάλιζουν θέση για το Champions League της επόμενης περιόδου, διαφορετικά αυτή θα πέφτει στα 50 εκατ. ευρώ!

Μαζί με τον Τζίτζι, θα ενταχθεί στη Μίλαν και ο αδερφός του, Αντόνιο Ντοναρούμα, εξίσου τερματοφύλακας, που ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης από το 2016.

inner
Ο Αντόνιο Ντοναρούμα του Αστέρα

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντοναρούμα είπε όχι σε… μυθική πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν για 13 εκατ. ευρώ(!) ανά χρόνο, δείγμα του ότι όντως ήθελε να συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της αγαπημένης του ομάδας, η οποία έχει ήδη αποκτήσει Ρικάρντο Ροντρίγκεζ, Φάμπιο Μπορίνι, Χακάν Τσαλχάνογλου, Φρανκ Κεσί, Μουζάκιο, Αντρέ Σίλβα και θέλει να επιστρέψει στην ελίτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x