Champions League

Απόλυτο αφεντικό η «Μπάρτσα»

Διπλασίασε τις νίκες της στον τέταρτο όμιλο του Champions League η Μπαρτσελόνα, που πέρασε με 1-0 από το «Ζοσέ Αλβαλάδε» επικρατώντας της Σπόρτινγκ με αυτογκόλ του Κοάτες.

Κυρίαρχη θέση στο τέταρτο γκρουπ του Champions League έχει η Μπαρτσελόνα, καθώς πέρασε με 1-0 από το «Ζοσέ Αλβαλάδε» απέναντι στη Σπόρτινγκ και διπλασίασε τις νίκες της. Τη βραδιά που ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τις 109 συμμετοχές στη διοργάνωση πιάνοντας στη δεύτερη θέση του συλλόγου τον Κάρλες Πουγιόλ, δεν ήταν αυτός που σκόραρε, αλλά ένας… αντίπαλος. Ο Κοάτες με αυτογκόλ στο 43’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ που διατηρεί την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πρώτη με 6 βαθμούς και φέρνει αυτή του Ζόρζε Ζεσούς ισόβαθμη της Γιουβέντους στους τρεις, πριν τις μεταξύ τους διαδοχικές μονομαχίες.

Η καλά οργανωμένη στα μετόπισθεν Σπόρτινγκ δυσκόλεψε πολύ την Μπαρτσελόνα στην αναζήτηση διαδρόμων προς την εστία. Η καλύτερη στιγμή για τους «μπλαουγκράνα» στο πρώτο μέρος ήρθε στο 43’, όταν ο Κοεντράο σταμάτησε το σουτ του Μέσι και αποσόβησε μία πολύ επικίνδυνη κατάσταση. Οι Καταλανοί φάνηκε να επαναπαύονται στο γκολ και τα «λιοντάρια» αύξησαν την πίεσή τους στο δεύτερο μέρος αγγίζοντας στο 71’ την ισοφάριση, με τον Τερ Στέγκεν να αποκρούει το κοντινό σουτ του Φερνάντες.

Σπόρτινγκ (Ζεσούς): Πατρίσιο, Πιτσίνι, Κοάτες, Ματιέ, Κοεντράο (76’ Σίλβα), Καρβάλιο, Μπατάλια, Μάρτινς, Φερνάντες, Ακούνια (74’ Σέχαρ), Ντουμπιά (44’ Ντοστ).

Μπαρτσελόνα (Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα (80’ Παουλίνιο), Μέσι, Σουάρες (89’ Βιδάλ), Σέρτζι Ρομπέρτο.

Διαιτητής: Οβίντιου Χάτεγκαν (Ρουμανία).



Βαθμολογία:
1.Μπαρτσελόνα 6 (4-0)
2. Σπόρτινγκ 3 (3-3)
3. Γιουβέντους 3 (2-3)
4. Ολυμπιακός 0 (2-5)

Επόμενη αγωνιστική (18/10):
Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Γιουβέντους

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x