Γενικά

Απομονώνουν τον Μπράβο και τον λένε «ρουφιάνο» οι παίκτες της Χιλής

Έναν ακόμα τρόπο να δείξουν ότι θεωρούν ανεπιθύμητο τον Κλαούντιο Μπράβο βρήκαν οι υπόλοιποι παίκτες της εθνικής Χιλής.

Ούτε ζωγραφιστό δεν θέλουν να βλέπουν τον Κλαούντιο Μπράβο οι υπόλοιποι παίκτες της εθνικής Χιλής.

Όπως έχει γίνει γνωστό, μια ανάρτηση που είχε κάνει η σύζυγος του γκολκίπερ μετά τον αποκλεισμό της εθνικής (όταν άφησε αιχμές για αντι-επαγγελματική συμπεριφορά πολλών διεθνών) τον έφερε στο στόχαστρο των υπολοίπων.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την αποχώρηση του αρχηγού Αρτούρο Βιδάλ, είχε γράψει: «Σας ευχαριστούμε για όλες τις ξεχωριστές αναμνήσεις, εθνική μου ομάδα. Ευχαριστώ τον κάπτεν Αμέρικα για όλα αυτά που ζήσαμε. Όταν όμως φοράς τη φανέλα της εθνικής πρέπει να υπάρχει επαγγελματισμός. Ξέρω ότι οι περισσότεροι δούλεψαν και προσπάθησαν ενώ άλλοι πήγαιναν σε πάρτι και δεν έκαναν καν προπόνηση καθώς ήταν μεθυσμένοι. Εάν ταιριάζει το καπέλο φόρα το και σταμάτα το κλάμα. Γιατί τώρα κλαίει μία ολόκληρη χώρα. Θα σε περιμένουμε αρχηγέ μου με ανοιχτές αγκάλες».

Από τότε λοιπόν ο Μπράβο έχει γίνει ανεπιθύμητος στις τάξεις των παικτών της εθνικής. Και τελευταίο χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της κατάστασης είναι το γεγονός ότι όχι μόνο τον απέκλεισαν από το κλειστό γκρουπ που έχουν στο Whatsapp, αλλά φέρονται να άλλαξαν και το όνομα της συνομιλίας σε «Χιλιανοί χωρίς βάτραχους (σ.σ. που σημαίνει μεταφορικά «Χιλιανοί χωρίς ρουφιάνους»).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x