Euro 2016

Απόψε... θα πέσουν κορμιά

Ο κακός χαμός αναμένεται να γίνει απόψε στα παιχνίδια του Γ’ ομίλου, αφού τρεις ομάδες διεκδικούν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Β. Ιρλανδία – Γερμανία και Ουκρανία – Πολωνία τα ματς.

Τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο όσον αφορά τον Γ’ όμιλο του Euro 2016, αφού αν εξαιρέσει κανείς την Ουκρανία που έχει αποχαιρετήσει ήδη με δύο ήττες, όλα μπορούν να γίνουν, όσον αφορά το πλασάρισμα στις θέσεις 1-3.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια, Γερμανία, αντιμετωπίζει τη μαχητική Β. Ιρλανδία (19.00 ΕΡΤ) που θέλει με τη σειρά της να γράψει ιστορία, στην παρθενική συμμετοχή της στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Τα πράγματα για τα «πάντσερ» είναι απλά. Κερδίζουν απόψε και καταλαμβάνουν κατά πάσα πιθανότητα την πρώτη θέση του ομίλου, ενώ σε περίπτωση που χάσουν μπορούν να τερματίσουν ακόμα και τρίτοι.

Η ομάδα του Λεβ δεν έπεισε στο προηγούμενο ματς με την Πολωνία και σίγουρα θα πρέπει να δείξει καλύτερη εικόνα, αν θέλει να μην μπλέξει με τους μαχητικούς Βορειοϊρλανδούς.

Από την άλλη η ομάδα του Ο’ Νιλ είναι για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης, παρά το γεγονός πως είναι μια από τις πιο άπειρες ομάδες της διοργάνωσης. Οι Βορειοϊρλανδοί θα δώσου τη μάχη της τρίτης «προνομιούχου» θέσης, ενώ σε περίπτωση που κάνουν το θαύμα και κερδίσουν, πάνε ακόμα και για πρωτιά στον όμιλο.

Πιθανές ενδεκάδες

Β. Ιρλανδία: Μακ Γκόβεν, Έβανς, Κάθκαρτ, Μακόλι, Χιουτζ, Ντάλας, Νόρντγουντ, Ντέιβις, Έβανς, Γουόρντ, Ουάσινγκτον

Γερμανία: Νόιερ, Έκτορ, Χούμελς, Μπόατενγκ, Χέβεντες, Κεντίρα, Κρόος, Σίρλε, Οζίλ, Μίλερ, Γκόμεζ

Στο άλλο παιχνίδι του Γ΄ ομίλου, η Πολωνία αντιμετωπίζει στο «Βελοντρόμ» την αδιάφορη Ουκρανία (19.00 ΕΡΤ).

Τα πράγματα για τους Πολωνούς είναι απλά, αφού με νίκη είναι στους «16» και δεν μπλέκουν ότι και να γίνει στο άλλο ματς, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορούν να τερματίσουν ακόμα και πρώτοι.

Οι Πολωνοί είναι αήττητοι στη διοργάνωση και αποτελούν μια από τις εκπλήξεις του τουρνουά και αυτό θέλει να επιβεβαιώσει με μια πρόκριση. Αμφίβολος είναι ο Σέζνι που έχει ένα μικροτραυματισμό.

Η Ουκρανία έχει αποχαιρετήσει ήδη μετά από δύο ήττες, αλλά σίγουρα μια νίκη γοήτρου είναι κίνητρο για την ομάδα του Φομένκο που δεν απέδωσε τα μέγιστα.

Πιθανές ενδεκάδες

Ουκρανία: Πιάτοφ, Σεβτσούκ, Ρακίτσκι, Κασερίντι, Φεντέσκι, Στεπανένκο, Σίντορτσουκ, Κονοπλιάνκα, Κοβαλένκο, Γιαρμολένκο, Ζοζούλια

Πολωνία: Φαμπιάνσκι, Γεντρέιτσκικ, Παζντάν, Γκλικ, Πίζτσεκ, Γκροσίτσκι, Ματσίνσκι, Κριχόβιακ, Μπλαζικόφσκι, Μίλικ, Λεβαντόφσκι

Βαθμολογία

Γερμανία 4
Πολωνία 4
Β. Ιρλανδία 3
Ουκρανία 0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x