Ελλάδα

Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις Κομπότη, Μπάκου και Μποροβήλου

Την απόρριψη των ενστάσεων των Γιάννη Κομπότη, Δημήτρη Μπάκου και Γιώργου Μποροβήλου για μη νόμιμη κλήτευση τους για τους «στημένους» αγώνες του 2011 αποφάσισε το δικαστήριο.

Κανονικά θα συνεχιστεί η δίκη για τους «στημένους» αγώνες του 2011, καθώς έπεσαν στο «κενό» οι προσπάθειες των Γιάννη Κομπότη, Δημήτρη Μπάκου και Γιώργου Μποροβήλου να κριθεί ως μη νόμιμη η κλήτευσή τους από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου δικάζονται για το σκάνδαλο «Koriopolis».

Το δικαστήριο απέρριψε την ένστασή τους μετά από τη σχετική πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, καθώς όπως τονίστηκε «στερούνταν νομικής σημασίας». Οι τρεις άνδρες, ισχυρίστηκαν πως δεν αναφέρεται στην κλήτευση αν οι αλλοδαπές εταιρείες που φέρονται να στοιχημάτισαν ήταν παράνομες, αλλά και η νομοθεσία που διέπει τις χώρες όπου εδρεύουν.

Η επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, οπότε και θα εξεταστεί το αίτημα του δημοσίου να παραστεί ως πολιτικός ενάγων, για χρηματική ικανοποίηση ενός εκατομμυρίου Ευρώ από τους Αχιλλέα Μπέο και Γιώργο Τσακογιάνη, αλλά και αξίωση άλλων 800 χιλιάδων ευρώ από όλους τους υπόλοιπους κατηγορούμενους, με αφορμή τη ζημία που επήλθε στον κρατικό τότε ΟΠΑΠ από τη δράση τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x