Γ' Εθνική

Απορρίφθηκε η ένσταση του Αιγάλεω

Το Ηράκλειο «κρατά», μετά από απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, τη νίκη επί του Αιγάλεω με 1-0 και εξασφαλίζει την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Απέρριψε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την ένσταση που κατέθεσε το Αιγάλεω για το κύρος του αγώνα με το Ηράκλειο, στο οποίο σημειώθηκαν επεισόδια και υπήρχε διακοπή, αλλά το ματς ολοκληρώθηκε. Αυτό σημαίνει πως κατακυρώνεται η νίκη με 1-0 και το Ηράκλειο εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδό του στη Γ’ Εθνική.

Στο μεταξύ, κατακυρώθηκε υπέρ του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου με 3-0 ο αγώνας με τον Πανθυρεατικό, αφού οι νικητές του αγώνα (1-0) είχαν χρησιμοποιήσει τιμωρημένο παίκτη.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

1. Απορρίπτει την από 11/05/2015 ένσταση του αθλητικού σωματείου Αιγάλεω κατά του κύρους του αγώνα Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών ΕΠΣ Αιγάλεω-Ηράκλειο, που διεξήχθη στις 9/5/2015.

2. Δέχεται την από 11/05/2015 ένσταση του σωματείου ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου κατά του κύρους του αγώνα Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών ΕΠΣ Πανθυρεατικός-ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου, που διεξήχθη στις 10/5/2015. Κατακυρώνει τον αγώνα με τέρματα 3-0 υπέρ του σωματείου ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου. Επιβάλλει στο σωματείο Πανθυρεατικός χρηματική ποινή διακοσίων πενήντα (250) ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x