Ισπανία

Απορρίφθηκε η πρόταση της Γιουνάιτεντ για Ράμος

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Σέρχιο Ράμος μόλις άρχισαν και η πρώτη πρόταση των Άγγλων απορρίφθηκε και αναμένεται… απάντηση.

Η πρόθεση του Σέρχιο Ράμος να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πια δεδομένη και εκφρασμένη από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή στον γενικό διευθυντή της «βασίλισσας», Χοσέ Άνχελ Σάντσες με τον οποίο συνομίλησε το απόγευμα της Τετάρτης.

Τα νέα από το εν λόγω τετ-α-τετ προκύπτουν συνεχώς όσο περνούν οι ώρες και σύμφωνα με το πλέον πρόσφατο ρεπορτάζ της «Marca» στον παίκτη παρουσιάστηκε η πρώτη επίσημη πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ύψους 45 εκατ. ευρώ, την οποία όπως τον πληροφόρησαν την απέρριψαν.

Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Σέρχιο Ράμος προσφέροντάς του πενταετές συμβόλαιο ύψους 12 εκατ. ευρώ ετησίως, το οποίο κάθε χρόνο θα μειώνεται κατά 500.000 ευρώ και απομένει να βρεθεί και η «χρυσή» τομή με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις θα είναι άμεσες, καθώς Ρεάλ Μαδρίτης και Σέρχιο Ράμος συμφώνησαν να βρεθεί λύση μέσα σε 10-15 μέρες.

Τέλος, όσο η υπόθεση του Νταβίντ Ντε Χέα είναι ανοιχτή, θεωρείται δεδομένο ότι η μία υπόθεση θα επηρεάζει την άλλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x