Stoiximan Super League

Ηχηρά μηνύματα από Λεμονή: «Έκοψε» Φορτούνη, Ζιλέ, αλλά και Καπίνο!

Εκπλήξεις επιφύλασσε ο Τάκης Λεμονής στην αποστολή που επέλεξε για το ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, αφήνοντας εκτός αρκετά από τα πρωτοκλασάτα ονόματα. Εκτός ξανά ο Καπίνο. Μέσα ο Μάρτινς.

Αποστολή με… ειδήσεις από τον Τάκη Λεμονή.

Ο 57χρονος τεχνικός άφησε εκτός για την εντός έδρας αναμέτρηση (01/10, 16:00) του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο για την 6η αγωνιστική της Super League αρκετούς πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές. Κώστας Φορτούνης, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Γκιγιόμ Ζιλέ δεν είναι στις επιλογές του. Υπενθυμίζεται ότι ο Βέλγος χαφ ταξίδεψε στην Ιταλία για το ματς με τη Γιουβέντους, αλλά εν τέλει δεν ήταν στην 18άδα. Δεν παίζει ο Μπιον Ένχελς, ο οποίος θα εκτίσει μια από τις δύο αγωνιστικές ποινής για την αποβολή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο τραυματίας Γιάγκος Βούκοβιτς και οι Καρίμ Ανσαριφάρντ-Χρβόγε Μίλιτς.

Παράλληλα, ο Τάκης Λεμονής επαναφέρει τον Αντρέ Μάρτινς στην αποστολή, που δεν ήταν στα πλάνα του Μπέσνικ Χάσι και δείχνει ότι τον υπολογίζει. Άλλωστε, είχε τονίσει όταν ανέλαβε την ομάδα την περασμένη ομάδα ότι όλοι οι παίκτες θα κριθούν από την αρχή.

Στο κομμάτι της τακτικής και κυρίως την επιθετική λειτουργία, δίχως να αμελήσουν την ανασταλτική λειτουργία, δούλεψαν ο έμπειρος κόουτς και οι συνεργάτες του το Σάββατο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικό του Ολυμπιακού έκανε γνωστή την αποστολή για το ματς της Κυριακής. Αυτή αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά: Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Εμενίκε, Φιγκέιρας, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Πάρντο, Οτζίτζα, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x