Stoiximan Super League

Αποστολή με εκπλήξεις από Χιμένεθ για Τούμπα

Χωρίς τους Πατίτο και Βάργκας θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την πρεμιέρα των play offs, ύστερα από απόφαση του Μανόλο Χιμένεθ.

Εκπλήξεις περιλαμβάνει η αποστολή της ΑΕΚ για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής (14/05, 20:30) κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική των play offs.

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε να μην συμπεριλάβει σε αυτήν τους Ρόναλντ Βάργκας και Πατίτο Ροντρίγκες, ενώ, αντιθέτως είναι σε αυτήν ο Τόμας Πέκχαρτ που δεν είχε αγωνιστεί στον πρόσφατο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στους δύο «δικεφάλους», όπως και ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς που είχε κριθεί ανέτοιμος. Ο Αργεντινός ήταν βασικός στον τελικό και πήρε τη θέση του ο Γαλανόπουλος στο 68’, ενώ ο Βενεζουελάνος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού στο 86’ αντί του Χριστοδουλόπουλου.

Η αποστολή: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Αραούχο.

Στην προπόνηση του Σαββάτου ο Χρήστος Αραβίδης έκανε ατομικό και πάλι και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Ένωσης κινήθηκαν σε φουλ ρυθμούς.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x