Κύπελλο Ελλάδας

Αποστολή με Κωτσόπουλο ο Ατρόμητος

Την προετοιμασία του για το αυριανό ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος, που έχει τις γνωστές του απουσίες, αλλά και τον Κώστα Κωτσόπουλο για πρώτη φορά στην αποστολή του.

Την προετοιμασία του για την αυριανή δεύτερη αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος, που καλείται να διαχειριστεί τις γνωστές του απουσίες για τα ματς με τον «Δικέφαλο».

Εκτός είναι οι Δημήτρης Χατζηισαΐας, Δημήτρης Γιαννούλης και Αμρ Ουάρντα λόγω της συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ, ο Ανδρέας Γιαννιώτης καθώς στη θέση του παίζει ο Νίκολα Μίρκοβιτς και φυσικά ο Γιώργος Μανούσος που η σεζόν ολοκληρώθηκε από τον Νοέμβριο.

Παρ’ όλα αυτά για πρώτη φορά στην αποστολή θα είναι ο Κώστας Κωτσόπουλος, που αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφή του Ιανουαρίου.

Αναλυτικά:

Με την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι της φάσης των 8 του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 19.30.

Την αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Κίναλης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Ντάουντα, Ρισβάνης, Μάντσον, Ντιγκινί, Μπουσούλατζιτς, Στρούγγης, Κυριακίδης και Λαζαρίδης.

Με την ανακοίνωση της αποστολής, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές γευμάτισαν στο προπονητικό και αναχώρησαν με πούλμαν για το ξενοδοχείο.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Πέμπτης στο προπονητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x