Europa League

Να τελειώνει απο τώρα την πρόκριση...

Με τους αναμενόμενους και γνωστούς απόντες, πλην των τεσσάρων «κομμένων», ανακοινώθηκε την Τετάρτη η αποστολή του ΠΑΟΚ για την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στη Σπάρτακ Τρνάβα.

Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αθανασιάδη, Γλύκο, Χαρίση και Πόζογλου για σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς. Ο «Κλάους» και ο νεαρός επιθετικός ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάνννινα ακολούθησε θεραπεία στο γυμναστήριο, ενώ ο διεθνής τερματοφύλακας έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, όμως δεν είναι έτοιμος για να αγωνιστεί.

Από εκεί και έπειτα, ο Κροάτης τεχνικός ξεκίνησε το πρόγραμμα της ημέρας με ζέσταμα και, στη συνέχεια, ακολούθησαν ελαφρύ τρέξιμο και ασκήσεις με εμπόδια, ενώ στο τέλος υπήρχε κυκλοφορία μπάλας, αλλαγή κατεύθυνσης, τακτική με δίτερμα και στημένες φάσεις.

Στη συνέχεια, ο Τούντορ ανακοίνωσε τη 19άδα της αναμέτρησης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, την οποία αποτελούν οι: Ολσεν, Μελίσσας, Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Τζιόλης, Μαντούρο, Κάτσε, Σαββίδης, Μακ, Λούκας, Κοροβέσης, Μυστακίδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Κουλούρης.

Πιθανή ενδεκάδα θεωρείται η εξής: Ολσεν, Ρικάρντο Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Μακ, Κάτσε, Τζιόλης, Πέλκας, Λούκας, Κουλούρης.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί το πρωί της Πέμπτης στην Τούμπα και θα καταλύσει στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί, ενώ όσοι δεν περιλαμβάνονται στα πλάνα του Τούντορ θα προπονηθούν μόνοι τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x