Stoiximan Super League

Αποστολίδης: «Άξιζε πολύ καλύτερο τέλος ο Σαλπιγγίδης»

Απαράδεκτη χαρακτήρισε τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ προς τον Δ. Σαλπιγγίδης ο Κούλης Αποστολίδης. «Άξιζε ένα πολύ καλύτερος τέλος», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για την ομάδα.

Με τρόπο που δεν του άξιζε έκλεισε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κούλης Αποστολίδης. Ο παλαίμαχος άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» θεωρεί πως μεγάλη μερίδα οπαδών αδίκησε τον ποδοσφαιριστή.

inner

«Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, αλλά αυτό που έχω να πω για τον Δημήτρη, είναι πως πρόκειται για εξαιρετικό άνθρωπο. Γνωρίζω από πρώτο χέρι πόσο καλό παιδί είναι και πόσο ΠΑΟΚτζής είναι ο ίδιος και η οικογένειά του. Η προσφορά του στην ομάδα είναι μεγάλη. Είναι άδικη η συμπεριφορά μερίδας οπαδών απέναντί του. Ένα αξιοπρεπές τέλος είναι εξίσου σημαντικό με μια αξιοπρεπή καριέρα. Του άρμοζε ένα πάρα πολύ καλύτερο τέλος με βάση την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, αλλά και την Εθνική», ανέφερε.

«Επειδή είχα ζήσει την κατάσταση προσωπικά, ξέρω πως ο Σαλπιγγίδης δεν ήθελε να φύγει. Επίσης ξέρω πως θα μπορούσε να κάνει προσφυγή επειδή του οφείλονταν χρήματα, αλλά από τη στιγμή που επέμενε ο ΠΑΟΚ και χρειαζόταν η ομάδα τα χρήματα, δέχτηκε να φύγει. Δεν ξέρω πολλούς παίκτες που είχαν λευκή επιταγή για να υπογράψουν και δεν ήθελαν να φύγουν. Είμαι βέβαιος πως θα μπορούσε να είχε πολύ καλύτερη απόδοση στον ΠΑΟΚ, αν δεν είχε τον πόλεμο από μια μερίδα οπαδών. Θεωρώ απαράδεκτο ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής να έχει τύχει αυτής της συμπεριφοράς από μια μερίδα του κόσμου. Το μόνο που θα μπορούσε να είχε κάνει ο ίδιος, είναι να μιλήσει στον κόσμο απευθείας», πρόσθεσε.

Όσο για τις κινήσεις που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ και το μέλλον του; «Πιστεύω πως οι επιλογές στελεχών του ΠΑΟΚ είναι καλές, όπως αυτές του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή. Λειτουργεί με ένα οργανόγραμμα κι ένα στρατηγικό πλάνο. Ο στόχος την πρώτη χρονιά είναι να φτιαχτεί η ομάδα κι εμένα αυτό μου αρκεί. Η φετινή χρονιά θα έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά θα πρέπει ο κόσμος να βλέπει από μήνα σε μήνα πως υπάρχει πραγματική βελτίωση, όχι τόσο στα αποτελέσματα, αλλά στον τρόπο παιχνιδιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x