Μπορεί να είμαστε στον Φεβρουάριο, άλλα το σκάουτιγκ της Μπαρτσελόνα δεν σταμάτα.

Οι Καταλανοί παρακολουθούν αρκετό καιρό τις περιπτώσεις των Φεκίρ και Αουάρ που αγωνίζονται στην Λυών και θεωρούνται από τους πιο ταλαντούχους παίκτες του Σαμπιονά. Ωστόσο δεν ικανοποίησαν με την απόδοση τους και σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα αποσύρεται το ενδιαφέρον για την περίπτωση τους.

O Ναμπίλ Φεκίρ είναι αυτός που ακούγεται περισσότερο στην Μασία. Το ταλέντο του εκτιμάται και θεωρείται παίκτης με μεγάλες προδιαγραφές, όμως το πρόβλημα είναι η θέση που αγωνίζεται. Μέτα την άφιξη του Κουτίνιο -της πιο ακριβής μεταγραφής στην ιστορία του συλλόγου- και την πιθανή προσθήκη του Αρτούρ το καλοκαίρι δεν υπάρχει λόγος για τη απόκτηση ενός ακόμα παίκτη.

Η περίπτωση του Χουσέμ Αουάρ είναι διαφορετική. Όντας νεαρός παίκτης ηλικίας 19 ετών, η Μπάρτσα δε θεωρεί πως είναι ακόμα έτοιμος να πάρει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας. Παρά τους επαναπροσδιορισμούς που έγιναν, από τι φαίνεται ο σύλλογος δε τον βλέπει έτοιμο για να κάνει το άλμα της καριέρας του.

Επιμέλεια: Γιάννης Βάρσος

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ