Γερμανία

Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φίλιπ Λαμ

Ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε χθες βράδυ πως η φετινή σεζόν θα είναι και η τελευταία του ως ποδοσφαιριστής.

Η μεγάλη (και όχι τόσο ευχάριστη) είδηση για την Μπάγερν Μονάχου δεν βγήκε κατά την διάρκεια, αλλά μετά τον αγώνα Κυπέλλου με την Βόλφσμπουργκ (1-0), όταν ο Φίλιπ Λαμ ανακοίνωσε την απόφασή του να εγκαταλείψει τα γήπεδα στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την φανέλα της Γερμανίας το 2014 δήλωσε μετά το τέλος του ματς: «Κλείνω την καριέρα μου στο τέλος της σεζόν. Έχω ενημερώσει την διοίκηση σχετικά με την απόφασή μου».

Ο 33χρονος αμυντικός διαβεβαίωσε πως μέχρι να κρεμάσει την φανέλα του θα συνεχίσει να δίνει ό,τι καλύτερο κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση, όμως δεν είναι κάτι που θα μπορεί να κάνει για περισσότερο καιρό: «Δεν θα είμαι σε θέση να κρατήσω το ίδιο υψηλό επίπεδο», διευκρίνισε.

Στο μεταξύ, δημοσίευμα της Sport Bild ανέφερε πως ο Λαμ έχει ήδη απορρίψει πρόταση για να αναλάβει κάποιο διοικητικό πόστο στους Βαυαρούς. Ερωτηθείς σχετικά επιβεβαίωσε πως: «Έγιναν κάποιες συζητήσεις, όμως στο τέλος αποφάσισα πως ακόμα είναι δεν έχει έρθει η σωστή στιγμή για να αποδεχτώ μία νέα θέση στην Μπάγερν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x