Γερμανία

Αποσύρεται ο Κουράνι

Την απόσυρση του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Κέβιν Κουράνι στην ηλικία των 35 ετών, λόγω της επιθυμίας του να μην βρίσκεται μακριά από την οικογένεια του που βρίσκεται στη Στουτγκάρδη.

Την απόφαση να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια πήρε σε ηλικία 35 ετών ο Κέβιν Κουράνι. Παρά το γεγονός πως , όπως αποκάλυψε ο ίδιος, είχε προτάσεις από ομάδες της Ρωσίας, της Κίνας και του Κατάρ, προτίμησε να μην εγκαταλείψει την Στουτγκάρδη, ώστε να βρίσκεται μαζί με την οικογένεια του.

Ο Κουράνι, του οποίου το όνομα είχε ακουστεί στο παρελθόν και ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, αποτέλεσε έναν από τους μεγαλύτερους «κίλερ» στην σύγχρονη ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, φτάνοντας στην τέταρτη θέση της λίστας των πρώτων σκόρερ στην ιστορία της Σάλκε με 71 τέρματα σε 162 παιχνίδια.

Συνολικά, σε συλλογικό επίπεδο κατάφερε να σημειώσει 171 τέρματα σε 431 αναμετρήσεις, αγωνιζόμενος με τις φανέλες των Στουτγκάρδη, Σάλκε, Ντιναμό Μόσχας και Χόφενχαϊμ, ενώ με την φανέλα της εθνικής Γερμανίας σκόραρε 19 φορές σε 52 συμμετοχές.

Επιμέλεια : Αλέξανδρος Ξενικάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x