Super League 2

Αποτελείωσε τον ΟΦΗ η Σπάρτη

Ταφόπλακα στις ελάχιστες ελπίδες ανόδου που είχαν απομείνει στον ΟΦΗ έβαλε η Σπάρτη, καθώς επικράτησε με 1-0.

Αν είχε έστω και λίγες ελπίδες ανόδου πριν το ματς, μετά τη λήξη του αυτές… εξανεμίστηκαν. Η Σπάρτη επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ και τον «αποτελείωσε», αφήνοντάς τον ακόμη πιο πίσω από τις πρώτες θέσεις που οδηγούν στη Super League.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, καθώς έλειπαν οι φάσεις από τις δύο εστίες, ενώ και ο ρυθμός ήταν κακός. Ωστόσο, στην επανάληψη είδαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ο ΟΦΗ είχε την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Χαντί αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Μελίσσα στο 54’ και δύο λεπτά μετά ο Νάστος πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και έφτασαν στο 81ο λεπτό στο γκολ, με τον Ηλιόπουλο να σκοράρει σε τετ-α-τετ! Πέντε λεπτά μετά, πάντως, οι Κρητικοί είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν αλλά η κεφαλιά του Όστοϊτς πέρασε ελάχιστα άουτ. Η Σπάρτη κράτησε τη μεγάλη νίκη μέχρι το τέλος, ενώ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπανούση.

Την τρελή του πορεία συνεχίζει ο Αγροτικός Αστέρας, που έκανε… πλάκα στον Κισσαμικό (4-0). Ο Γκότοβος στο 12’ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, με τον Γκέσιο πέντε λεπτά αργότερα να γράφει το 2-0. Ο ίδιος παίκτης στο 34’ πέτυχε και τρίτο τέρμα για την ομάδα του, με τον Γιόναταν Φελίπε να γράφει στο 72’ το τελικό 4-0.

Τέλος, τα Χανιά επικράτησαν 1-0 των Τρικάλων, συνεχίζοντας την ανοδική τους πορεία. Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Βακενβάι μόλις στο 10’!

Η 15η αγωνιστική

Σάββατο 11/2


Χανιά-Τρίκαλα 1-0
(10’ Βακενβάι)

Σπάρτη-ΟΦΗ 1-0
(81’ Ηλιόπουλος)

Αγροτικός Αστέρας-Κισσαμικός 4-0
(12’ Γκότοβος, 17’,34’ Γκέσιος, 72’ Φελίπε)

Κυριακή 12/2
Παναιγιάλειος-Καλλονή (13:30)
Απόλλων Σμύρνης-Άρης (15:00)
Καλλιθέα-Πανελευσινιακός (15:00)
Αναγέννηση Καρδίτσας-Αχαρναϊκός (15:00)
Αιγινιακός-Πανσερραϊκός (15:00)
Πανθρακικός-Λαμία 0-3 α.α.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x