Stoiximan Super League

Αποθεραπεία μετά τον αποκλεισμό στον Παναθηναϊκό

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την επομένη της ήττας-αποκλεισμό από τον Ατρόμητο στο Κύπελλο περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στο Περιστέρι. Ατομικό για τέσσερις, απών ο Μπουμάλ.

Με το κλίμα να μην είναι καλό, όπως αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη. Μια μέρα μετά το 1-0 από τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, που άφησε την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι εκτός συνέχειας. Ωστόσο, οι «πράσινοι» πρέπει αναγκαστικά να αφήσουν πίσω τους αυτήν την αποτυχία, καθώς ακολουθεί το ματς της Κυριακής (14/02, 15:00) κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Σε δύο γκρουπ (συν ένα για τους τραυματίες) χωρίστηκαν οι παίκτες του «τριφυλλιού». Όσοι πήραν μέρος στην αναμέτρηση της Τετάρτης έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι παιχνίδι σε μικρό χώρο μετά το αρχικό ζέσταμα.

Οι Πέτριτς, Εβαντζελίστα, Μαμούτε και Σάντσεθ έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Απουσίασε δικαιολογημένα ο Μπουμάλ.

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ έδωσαν ραντεβού για την Παρασκευή στις 4 το μεσημέρι στο Κορωπί, όπου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη προπόνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x