Stoiximan Super League

Αποθέωσε Φορτούνη ο Λεμονής και μοίρασε «μπράβο» στην ομάδα

Κουβέντα με τον Κώστα Φορτούνη είχε στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος αποθέωσε τον διεθνή μεσοεπιθετικό. Τι είπε σε όλη την ομάδα ο Έλληνας τεχνικός.

Την πιο γεμάτη εμφάνισή του τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη, στη νίκη με σκορ 4-3 επί του Πανιωνίου, ο Κώστας Φορτούνης. Ο Τάκης Λεμονής ήταν ικανοποιημένος με την εικόνα που έβγαλε ο διεθνής μεσοεπιθετικός κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες.

«Είσαι ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα. Απόδειξέ το. Συνέχισε από εκεί που σταμάτησες στη Νέα Σμύρνη», είπε ο Έλληνας τεχνικός στον Τρικαλινό άσο.

Μία ημέρα νωρίτερα, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους «κυανέρυθρους», ο κ. Λεμονής είπε στα αποδυτήρια: «Μπράβο σε όλους για την προσπάθεια. Πήραμε μία μεγάλη και πολύ σημαντική νίκη. Ακόμη και έτσι όπως ήρε, είναι τρεις σημαντικοί βαθμοί. Αλλά πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι δεν επιτρέπεται να είμαστε μπροστά με 3-1 και να το κάνουμε ντέρμπι. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και πιο έξυπνοι. Όπως και να ’χει, το σημαντικό είναι ότι πήραμε αυτό που αξίζαμε και προχωράμε. Είναι ένα αποτέλεσμα που θα αλλάξει την ψυχολογία μας».

Λίγο πριν από τη χθεσινή προπόνηση, ο Τάκης Λεμονής δεν είπε πολλά λόγια στους ποδοσφαιριστές και στάθηκε μόνο στη σημασία που είχε για την ομάδα το «τρίποντο» στη Νέα Σμύρνη: «Κάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα για να αλλάξουμε την εικόνα μας. Αύριο (σήμερα) θα αναλύσουμε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και θα μιλήσουμε για την Μπαρτσελόνα. Θέλω να ξεκουραστείτε όσοι παίξατε και οι υπόλοιποι να κάνετε καλή προπόνηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x