Stoiximan Super League

Αποθέωσε Καμπιάσο και Τσόρι ο Λεάλι

Για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό μίλησε στην Ιταλία ο Νίκολα Λεάλι, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Καμπιάσον και Τσόρι.

Χαρούμενος για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Νίκολα Λεάλι. Ο Ιταλός τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνίστηκε στους Πειραιώτες με την μορφή δανεισμού από την Γιουβέντους, αποθέωσε τους Εστεμπάν Καμπιάσο και Τσόρι Ντόμινγκες ενώ μίλησε και για τις σκέψεις του για το μέλλον.

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάδα. Ακόμη θυμάμαι με περηφάνια τα ματς απέναντι στην Οσμανλί και την Γιουνγκ Μπόις, τα οποία ήταν και τα πιο όμορφα της χρονιάς. Είμαι ακόμη ενθουσιασμένος με τον Καμπιάσο, στην χειρότερή μου βραδιά, ήρθε μου δώσει συγχαρητήρια για τον τρόπο που αντέδρασα. Αυτός και Τσόρι είναι μεγάλοι, έχουν κερδίσει πολλά αλλά ακόμη δεν έχουν βαρεθεί. Πάντα έρχονταν πρώτοι στις προπονήσεις και ήταν πάντα έτοιμοι να δουλέψουν»,
είπε αρχικά ενώ για το μέλλον του σχολίασε: «Ο στόχος μου είναι να παίζω όπου κι αν βρίσκομαι. Από εδώ και πέρα θα δούμε τι θα συμβεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x