Ισπανία

Αποθέωσε τον Βαλβέρδε ο Μέσι!

Μίλησε σε σημερινή εκδήλωση της Μπαρτσελόνα και έπλεξε το εγκώμιο του Ερνέστο Βαλβέρδε. Τόσο για τη συμπεριφορά του όσο και για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας με εκείνον στον πάγκο.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός άσος έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση της Μπαρτσελόνα στην οποία αναφέρθηκε εκτενώς στον προπονητή της ομάδας.

Ο Αργεντινός κλήθηκε να σχολιάσει το ροτέισον το οποίο κάνει στην 11άδα ο Βαλβέρδε, υπογραμμίζοντας ότι ποτέ δεν τον ενόχλησε...

«Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει. Μου μίλησε για αυτό από την πρώτη στιγμή και γενικότερα έχουμε συχνή επικοινωνία. Δεν με πειράζει καθόλου, ούτε εμένα, ούτε κανέναν συμπαίκτη μου», ανέφερε ο Μέσι ο οποίος συνέχισε:

«Όλα πάνε καλά. Πολύ καλά. Είμαστε χαρούμενοι με την πορεία όλων μέχρι τώρα αν και έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Από την πρώτη στιγμή ο προπονητής μας είπε πως μας θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε περισσότερο συμπαγείς αμυντικά και πήραμε παίκτες με μεγάλη ποιότητα που θα βοηθούν να λύσουμε πολλά προβλήματα», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x