Ιταλία

Αποθέωσε τον Ντε Μπουρ ο Σαντόν

Με εγκωμιαστικά λόγια μίλησε ο Νταβίντε Σαντόν για τον προπονητή της Ίντερ, Φρανκ Ντε Μπουρ, αφήνοντας σαφείς αιχμές παράλληλα για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Μπορεί να βρέθηκε ένα βήμα πριν την αποχώρησή του από την Ίντερ το καλοκαίρι, ωστόσο ο Νταβίντε Σαντόν από τη στιγμή που ο Φρανκ Ντε Μπουρ ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, έχει αρχίσει να έχει και πάλι βασικό-πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το όνομα του Ιταλού αμυντικού είχε συνδεθεί με την Νάπολι και τη Σαουθάμπτον, ενώ κυριολεκτικά ήταν μια ανάσα από την μετακόμισή του στην Αγγλία και τη Γουέστ Χαμ. Παρόλο που το deal δεν προχώρησε αφού ο Σαντόν δεν πέρασε τα ιατρικά, στα πρώτα ματς με τη φανέλα της Ίντερ δείχνει σε ικανοποιητικά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Με αφορμή όσα έγιναν το καλοκαίρι, ο Σαντόν μίλησε για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι: «Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι, είμαι ευγνώμων στον Μαντσίνι που με έφερε πίσω στην Ίντερ, αλλά ήμουν η τέταρτη επιλογή του όσο ήταν εδώ, μάλλον ήταν το πεπρωμένο μου να μείνω εδώ».

Ο 25χρονος διεθνής προσέθεσε: «Όταν με έβαλε σε ένα ντέρμπι με τη Μίλαν δεν ήμουν απόλυτα έτοιμος, αλλά επέμεινε να ξεκινήσω, τώρα ευτυχώς το πρόβλημα μου στο γόνατο αποκαταστάθηκε, αλλά φυσικά δεν μπορώ να παίξω πέντε παιχνίδια σε 15 ημέρες».

Παράλληλα, ο Σαντόν υπογράμμισε πως όλα άλλαξαν μετά την έλευση του Φρανκ Ντε Μπουρ: «Ο Ντε Μπουρ άλλαξε τα πάντα, με εμπιστεύτηκε και από τότε δεν τα παρατάω».

Ενώ, συμπλήρωσε: «Ο Ντε Μπουρ έχει φέρει την νοοτροπία που έχουν οι ομάδες στην Premier League. Πρέπει να πιέζουμε τους αντιπάλους μας, να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να είμαστε αφοσιωμένοι στο τακτικό κομμάτι. Αν εφαρμόσουμε τις ιδέες του, θα έχουμε σύντομα εξαιρετικά αποτελέσματα».

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x