Ισπανία

Αποθέωση και πριβέ πάρτι για την πρωταθλήτρια «Μπάρτσα» (video)

Η συναυλία του Μπρους Σπρίνγκστιν στο «Καμπ Νου» δεν επέτρεψε στην Μπαρτσελόνα να γιορτάσει στο… σπίτι της τον τίτλο. Υποδοχή ηρώων στην αποστολή και πριβέ πάρτι για την ομάδα.

Ο κακός προγραμματισμός δεν επέτρεψε στην Μπαρτσελόνα να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μαζί με το κοινό της στο «Καμπ Νου».

Η συναυλία του Μπρους Σπρίνγκστιν στο γήπεδο της ομάδας ανάγκασε την αποστολή να επιστρέψει από τη Γρανάδα στο προπονητικό κέντρο, όπου πάντως περίμεναν αρκετοί οπαδοί της ομάδας για να αποθεώσουν τους πρωταθλητές με καπνογόνα και συνθήματα.

Οι παίκτες πήγαν στα σπίτια τους και λίγο μετά τα μεσάνυχτα άρχισαν να κατευθύνονται στο «Hotel W», όπου είχε διοργανωθεί ένα πριβέ πάρτι για τους «μπλαουγκράνα».

Πάντως οι εορτασμοί έγιναν με… μέτρο, καθώς την Κυριακή υπάρχει ο τελικός Κυπέλλου και στην «Μπάρτσα» θέλουν να ολοκληρώσουν τη σεζόν με ένα ακόμη νταμπλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x