Stoiximan Super League

Αποθέωση Χιμένεθ από τους οπαδούς: «Θα τα δώσουμε όλα γι’ αυτό που τόσο μας λείπει. ΑΕΚάρα»! (video)

Με την υπόσχεση ότι ο ίδιος και οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να ξαναδώσουν το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ ανταπέδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ την αγάπη που εισέπραξε στην κοπή πίτας της ORIGINAL Μπραχαμίου.

Μια έντονη κιτρινόμαυρη βραδιά, παρέα με τους οπαδούς της ΑΕΚ, έζησε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Προσκεκλημένος μαζί με τους Μάρκο Λιβάγια και Παναγιώτη Τσιντώτα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ORIGINAL Μπραχαμίου, ο Ανδαλουσιανός αποθεώθηκε (όπως και οι παίκτες του) από τους οπαδούς.

Μιλώντας λοιπόν στο πλήθος που κατέκλυσε τον χώρο, υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να ανταποδώσει τη στήριξη του κόσμου με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ανάμεσα σε άλλα λοιπόν, είπε:

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά. Να σας ευχαριστήσω που μας καλέσατε εδώ, στο σπίτι σας. Επίσης θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί από την πρώτη μέρα νιώθω ότι είμαι μέρος της δικής σας οικογένειας.

Στο ποδόσφαιρο είναι πολύ εύκολο να δίνουμε υποσχέσεις. Εγώ αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω το μάξιμουμ από τον εαυτό μου και θα ζητήσω από τους παίκτες μου να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κατακτήσουμε τα όνειρά μας.

Οπότε αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι και ο θεός να μας βοηθήσει ώστε να κάνουμε όλοι το όνειρό μας πραγματικότητα, που τόσο πολύ μας λείπει. ΑΕΚάρα»!




inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x