Stoiximan Super League

Αποχαιρετά ο Τελάντερ

Πέρα από τις υποθέσεις των μεταγραφών, στον Παναθηναϊκό προχωρούν και οι επαφές για αποδεσμεύσεις παικτών, με τον Ράσμους Τελάντερ να θεωρείται σίγουρος πως θα αποχωρήσει.

Όπως δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Μαρίνος Ουζουνίδης, οι πράσινοι θα κινηθούν άμεσα για την απόκτηση ενός επιθετικού αλλά και ενός ακραίου. Ταυτόχρονα όμως στο τριφύλλι δουλεύουν και τις περιπτώσεις των αποδεσμεύσεων όσων παικτών δεν υπολογίζονται από τον Εβρίτη τεχνικό.

Ένας από αυτούς είναι και ο Δανός κεντρικός αμυντικός Ράσμους Τελάντερ. Η περίπτωσή του βρίσκεται σε καλό δρόμο και θεωρείται βέβαιο πως θα αποχωρήσει από την ομάδα δημιουργώντας χώρο στο ρόστερ. Αυτό, όπως αναφέρει η «Πράσινη», θα συμβεί είτε «λύνοντας» το συμβόλαιό του (το πιθανότερο) είτε με την μορφή δανεισμού (φαντάζει πιο δύσκολο).

Πέρα από τον Δανό συζητήσεις θα υπάρξουν και με τους υπόλοιπους παίκτες που δεν υπολογίζονται, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» ώστε το ρόστερ που θα έχει να διαχειριστεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης να αποτελείται μόνο από παίκτες που περιλαμβάνονται στον σχεδιασμό εν όψει της προσεχούς σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x