Γενικά

«Αποχαιρετά» τον μικρό του φίλο Λόουερι ο Ντεφόε

Το παρών θα δώσει ο Ζερμαίν Ντεφόε, στην κηδεία του μικρού Λόουερι σήμερα , ο οποίος πέθανε σε ηλικία έξι ετών από καρκίνο στις 7 Ιουλίου 2017.

Ο στράικερ της Μπόρνμουθ Ντεφόε έφυγε από το προπονητικό κέντρο στην Ισπανία όπου βρισκόταν, ώστε να παραστεί στην κηδεία του μικρού του φίλου Λόουρι που έχασε την μάχη με τον καρκίνο και απεβίωσε στα έξι του χρόνια.

Ο μικρός αυτός ήρωας, ο οποίος ήταν οπαδός της Σάντερλαντ, είχε διαγνωστεί από τους πρώτους 18 μήνες της ζωής του με νευροβλάστωμα(είδος καρκίνου).

Παρόλο που για πολλά χρόνια ακλουθούσε θεραπεία , η κατάσταση του πέρσι τον Δεκέμβρη χειροτέρεψε αρκετά σε σημείο που οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς του πως δεν έχει πολλούς μήνες ακόμα ζωής.

Σε αυτό το διάστημα ο 6χρονος δημιούργησε μια σχέση αγάπης με τον 34χρονο επιθετικό που τότε αγωνιζόταν στην Σάντερλαντ, με τον Ντεφόε μετά τα δυσάρεστα νέο για τον θάνατο του να τον αποχαιρετά μέσω ίνσταγκραμ : « Αντίο μικρέ σούπερσταρ, είμαι τόσο τυχερός που ο θεός σε έφερε στην ζωή μου και δεν πρόκειται να ξεχάσω τις υπέροχες στιγμές που είχαμε μαζί».


Η τελετη θα γινει στις 13:15 (ώρα Ελλάδας) και σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν οι γονείς του θα είναι ανοιχτή για όσους θέλουν να παρευρεθούν, ενώ οι ίδιοι και οι υπόλοιποι συγγενείς του θα φορούν φανέλες των «Μαυρόγατων».

Το μεσημέρι μετά από την λήξη της τελετής μπαλόνια θα αφεθούν ελευθέρα στο γήπεδο της ομάδας «stadium of lights».

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x