Stoiximan Super League

Αποχαιρετάει ο Γιάννου

Η εμφάνιση του Απόστολου Γιάννου στο ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν κατά τα φαινόμενα η τελευταία του με τη φανέλα του Πανιώνιου, καθώς αναμένεται να φοράει αυτή του Αστέρα Τρίπολης από την επόμενη σεζόν.

Από τη Νέα Σμύρνη στην Τρίπολη. Ο Απόστολος Γιάννου αγωνίστηκε 68 λεπτά κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Super League, έχοντας αντικαταστήσει τον Δημήτρη Κολοβό (που τραυματίστηκε) στο 30ο λεπτό.

Μετά το τέλος του ματς οι οπαδοί που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο το σήκωσαν στα χέρια, αναγνωρίζοντας ότι βοήθησε πολύ στο να παραμείνει η ομάδα τους στην πρώτη κατηγορία.

Αυτές ωστόσο θα είναι εκτός απροόπτου οι τελευταίες του… φωτογραφίες του με την κυανέρυθρη φανέλα. Από τον περασμένο Ιανουάριο έχει βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης και ουσιαστικά είχε επιτευχθεί προφορική συμφωνία, ενώ το συμβόλαιο του με τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης τελειώνει τον Ιούνιο. Πρόσφατα έχει ακόμη μια επαφή και διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες και στην ομάδα της Αρκαδίας θα παίρνει 250.000 ευρώ ετησίως.

Η φετινή σεζόν ήταν πολύ καλή για τον 25χρονο φορ που πέτυχε 10 γκολ στο πρωτάθλημα σε 32 συμμετοχές και δύο στο Κύπελλο σε έξι εμφανίσεις.

Πάντως, χθες σπατάλησε σημαντική ευκαιρία να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Πανιώνιο με τέρμα, καθώς ο Μπακασέτας τον έβγαλε φάτσα με τον Ιτάνζ, αλλά ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ αστόχησε, πιάνοντας την κεφαλιά, ενώ ήταν αμαρκάριστος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x