Super League 2

Αποχαιρέτησε και πάει Αθήνα ο Χιώτης

Ύστερα από έναν χρόνο παρουσίας στα Τρίκαλα, ο Διονύσης Χιώτης αποχαιρετά την ομάδα και την πόλη για να κατέβει στην Αθήνα, όπου θα υπογράψει ακόμα ένα συμβόλαιο σε ομάδα πρωταθλητισμού!

Η συνεργασία του Διονύση Χιώτη με τα Τρίκαλα ολοκληρώθηκε, όμως ο πολύπειρος τερματοφύλακας δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Στα 39 του, επιστρέφει στην Αθήνα μετά από εννέα χρόνια, όπου τον περιμένει ακόμα ένα συμβόλαιο.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη φημολογία για την μετακίνηση του στον Απόλλωνα Σμύρνης. Η «Ελαφριά Ταξιαρχία» προσπαθεί να στελεχώσει το ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες, ώστε να διεκδικήσει την άνοδο στη Super League και ο Χιώτης απέδειξε, φέτος, ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Μέτρησε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο φορώντας, μάλιστα, το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην επιστροφή των Τρικάλων στις επαγγελματικές κατηγορίες. Όσο για τις εμπειρίες του, σπανίζουν έπειτα από θητείες σε ΑΕΚ (1994-2007), Εθνικό Πειραιώς (1998, δανεικός), Προοδευτική (2000, δανεικός), Κέρκυρα (2007-2008) και ΑΠΟΕΛ (2008-2015).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του στο site του ΑΟΤ:

Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Διονύση Χιώτη. Στον 1 χρόνο που ήταν στην ομάδα αποτέλεσε παράδειγμα επαγγελματία και ανθρώπου. Του ευχόμαστε ειλικρινά καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Σε δήλωση του ο Διονύσης Χιώτης αναφέρει τα εξής: “Θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο των Τρικάλων ότι δεν θα συνεχίσω στην ομάδα του ΑΟΤ την ερχόμενη χρονιά. Ο λόγος είναι ότι μου είναι πολύ δύσκολο να είμαι μακριά από την οικογένεια μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γιαλιά για την άψογη συνεργασία μας. τους προπονητές που συνεργαστήκαμε, τους συμπαίκτες μου, όλο το προσωπικό της ομάδας και φυσικά τον κόσμο. Καλή επιτυχία και ελπίζω η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Γιώργος Γραμματικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x