Super League 2

Παίρνει Διαμαντόπουλο ο Απόλλων

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος αποχώρησε από τον Αγροτικό Αστέρα μετά από τέσσερις μήνες παρουσίας και κατεβαίνει στην Αθήνα, όπου τον περιμένει ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος έμεινε ελεύθερος από τον Αγροτικό Αστέρα μετά από τέσσερις μήνες. Ο 28χρονος άσος είχε υπογράψει στην ομάδα του Ευόσμου τον περασμένο Φλεβάρη, καθώς αποχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου από το πρωτάθλημα της Football League.

Πλέον, ο Θεσσαλονικιός επιθετικός είναι έτοιμος για μια νέα πρόκληση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει συμφωνήσει με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το «φλερτ» ήταν έντονο εδώ και καιρό, όμως έπρεπε πρώτα να λύσει το συμβόλαιο του, ώστε να καταλήξει στην «ελαφριά ταξιαρχία». Μάλιστα, μέσα στην ημέρα (29/6) αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμφωνητικό.

Εκτός του Αγροτικού Αστέρα και του Ολυμπιακού Βόλου, ο έμπειρος σέντερ φορ έχει φορέσει τις φανέλες των Θερμαϊκού, Εορδαϊκού, Βέροιας, Φωκικού, Κέρκυρας, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Δόξας Δράμας, ενώ ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Γιώργος Γραμματικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x